Καλως ορίσατε στον ιστότοπο του
Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης
Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης - Ν.Π.Ι.Δ. (ΤΕΑ ΙΣΘ ΝΠΙΔ)


Ενεργοποίηση προσωπικών κωδικών για το ΤΕΑ ΙΣΘ ΝΠΙΔ 2021-03-24

Αγαπητά μέλη,


Υπενθυμίζουμε ότι σας έχουν σταλεί με email οι προσωπικοί σας κωδικοί (username και password) με τους οποίους έχετε πρόσβαση στον Ατομικό σας Συνταξιοδοτικό Λογαριασμό μέσω www.teaisth.gr ( «Είσοδος μελών» ) και της εφαρμογής OPF για κινητά.


Συγκεκριμένα, το username είναι το ΑΦΜ σας και το password ο κωδικός που σας έχει σταλθεί. Αν δεν θυμάστε το password , "πατήστε" εκεί που γράφει "ξέχασα το password" για να σας σταλεί εκ νέου.


Σας προτείνουμε να ενεργοποιήστε τους κωδικούς σας διότι το επόμενο διάστημα θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα καταβολής εισφορών μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ, με ατομικό κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής.


Τον ατομικό αυτό κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμή θα μπορείτε να τον βρείτε στο www.teaisth.gr, «Είσοδος μελών», κάνοντας χρήση του username και password που σας έχει δοθεί.


Τέλος, το Ταμείο σταδιακά θα περάσει αποκλειστικά στο συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής (μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ, με ατομικό κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής)...... Επιστροφή στις Ανακοινώσεις .....