Καλως ορίσατε στον ιστότοπο του
Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης
Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης - Ν.Π.Ι.Δ. (Τ.Ε.Α. Ι.Σ.Θ.)


Επιστολή Προέδρου ΔΣ. κ.Μέγα Γιάννη, προς τα μέλη του του ΤΕΑ ΙΣΘ: 1ο έτος λειτουργίας 2019-01-10

Θεσσαλονίκη, 2 Ιανουαρίου 2019

Αγαπητά μέλη,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το πρώτο έτος λειτουργίας του Επαγγελματικού Ταμείου του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ΝΠΙΔ έκλεισε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ξεπερνώντας κάθε αρχικό στόχο και κάθε προσδοκία! Η περιουσία του Ταμείου ήδη ξεπερνά το 1.200.000 ευρώ!

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο Επαγγελματικό Ταμείο. Αδιαμφισβήτητα, η στήριξή σας δίνει την δυνατότητα στο Ταμείο να είναι αυτό το αυριανό σας στήριγμα.

Με αυτή την ευκαιρία θέλουμε να τονίσουμε, για μια ακόμη φορά, πως πρώτιστο και συνεχές μέλημα του Δ.Σ του ΤΕΑ ΙΣΘ ΝΠΙΔ είναι η διασφάλιση των συμφερόντων των μελών και η εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του.

Σε αυτή την κατεύθυνση θα παραμείνουμε προσηλωμένοι, άπαντες στο Επαγγελματικό Ταμείο, Δ.Σ. και Προσωπικό, με συνέπεια, διαφάνεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Το επόμενο διάστημα θα σας σταλθεί με ηλεκτρονικό μήνυμα και ο Ετήσιος Απολογισμός του Ταμείου, όπου γίνεται ρητή αναφορά στην εξέλιξη των οικονομικών μεγεθών αυτού.

Τέλος, το Δ.Σ. και το Προσωπικό του Ταμείου σας εύχονται Καλή Χρονιά, με υγεία, δημιουργία και αγάπη σε εσάς και τις οικογένειές σας.

 

Με εκτίμηση,

 

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΤΕΑ ΙΣΘ ΝΠΙΔ

Γιάννης Μέγας

Χειρουργός ΩΡΛ..... Επιστροφή στις Ανακοινώσεις .....